Lichaam

Gezond leven is de basis voor een gezond en mooi lichaam. Maar soms is het nodig om de natuur een handje te helpen. Na bevallingen of een vermageringsoperatie bijvoorbeeld. Wanneer vele diëten u toch niet van die onesthetische vetophopingen afhelpen of uw figuur met de jaren wat uit proportie is geraakt. Dan zorgt plastische chirurgie ervoor dat u zich weer goed in uw vel voelt.

Liposculptuur is een verfijnde techniek tegen vetophoping die ik toepas omdat die tot betere resultaten leidt dan gewone liposuctie. Een buikwand correctie helpt u aan een plattere buik, een arm lift verstrakt uw bovenarmen, een dij lift verbetert het uitzicht van de binnenzijde van uw bovenbenen en een body lift verwijdert het teveel aan huid na extreem vermageren…

U ziet dat er heel wat mogelijkheden zijn, maar als arts zal ik nooit behandelingen aanraden die niet efficiënt of veilig voor u zijn. En ook al volg ik de evolutie van de plastische chirurgie op de voet, ik pas uitsluitend technieken toe die hun succes en betrouwbaarheid al ruimschoots bewezen hebben.Liposuctie / Liposculptuur

Wat is liposuctie? Wat is het verschil met Liposculptuur? Voor wie is liposuctie? Waar kan u liposuctie laten uitvoeren? Wat is het resultaat van liposuctie? Wat zijn de voor- en nadelen van liposuctie? Hoe gebeurt een liposuctie?

Buikwandcorrectie

Wat is buikwandcorrectie? Wat is Abdominoplastie? Wat is buikplastie? Hoe gebeurt een buikwandcorrectie? Voor wie is een buikwandcorrectie? Kan ik een buikwandcorrectie combineren met andere correcties? Hoe gebeurt de operatie en wat is de nazorg? Wat zijn de voor- en nadelen van een buikwandcorrectie?

Armlift

Wat is een armlift? Voor wie is een armlift? Welke soort operaties zijn mogelijk bij een armlift? Wordt een armlift terugbetaald door het ziekenfonds? Wat zijn de voor en nadelen van een armlift?

Dijlift

Wat is een dijlift? Voor wie is een dijlift? Welke soort operaties zijn mogelijk bij een dijlift? Kan je een dijlift combineren met andere correcties? Hoe verloopt een dijlift en welke nazorg is er? Wat zijn de nadelen van een dijlift? Wordt een dijlift terugbetaald door het ziekenfonds?

Bodylift

Wat is een bodylift? Voor wie is een bodylift bedoeld? Hoe verloopt de operatie van een bodylift? Kan ik een bodylift combineren met een buikwandcorrectie? Welke mogelijkheden zijn er (vollere billen, lifting schaamheuvel, ..)? Wat zijn de voor- en nadelen van een bodylift?

Overmatig zweten

Wat is hyperhydrosis? Wat kan je doen bij hevige transpiratieproblemen? Wat zijn de behandelingen?

Littekens

Wat zijn littekens? Hoe evolueren littekens? Wat kan ik doen om littekens te behandelen? Hoe moet ik deze verzorgen?Dr. Colpaert, erkend plastisch chirurg

Dr. Colpaert, erkend plastisch chirurg

Welke behandeling u ook overweegt, bij mij bent u in handen van een erkend plastisch chirurg.  Ik ben verbonden aan bekende ziekenhuizen, en wordt omringd door een ervaren team van artsen-specialisten en verpleegkundigen. Enkel technieken en implantaten worden gebruikt die hun efficiëntie en veiligheid bewezen hebben.

 


Recent nieuws

 

03 06 2024

13/06 - Informatie-avond Borstreconstructie

NABORAM is reeds lang dé vereniging voor patiënten met borstkanker in Antwerpen. Het is een hele eer dat dr. Colpaert voor de 5e keer de jaarlijkse voordracht over borstreconstructie mag geven.

 

22 01 2024

Dienst Plastische Heelkunde verwelkomt dr. Dries Opsomer.

Op 1 januari 2024 start dr. Dries Opsomer als plastisch chirurg in de AZ Monica Ziekenhuizen. Tevens zal hij ook consultaties en kleine ingrepen uitvoeren op de privépraktijk van dr. Colpaert.

 

24 10 2023

Video over borstreconstructie met weefsel van de dij, de bil of de taille.

Dr Colpaert besprak op de Antwerp Braday de alternatieven voor borstreconstructie via de DIEP-flap procedure met het gebruik van weefsel van dij, bil en taille.