Lichaam

Gezond leven is de basis voor een gezond en mooi lichaam. Maar soms is het nodig om de natuur een handje te helpen. Na bevallingen of een vermageringsoperatie bijvoorbeeld. Wanneer vele diëten u toch niet van die onesthetische vetophopingen afhelpen of uw figuur met de jaren wat uit proportie is geraakt. Dan zorgt plastische chirurgie ervoor dat u zich weer goed in uw vel voelt.

Liposculptuur is een verfijnde techniek tegen vetophoping die ik toepas omdat die tot betere resultaten leidt dan gewone liposuctie. Een buikwand correctie helpt u aan een plattere buik, een arm lift verstrakt uw bovenarmen, een dij lift verbetert het uitzicht van de binnenzijde van uw bovenbenen en een body lift verwijdert het teveel aan huid na extreem vermageren…

U ziet dat er heel wat mogelijkheden zijn, maar als arts zal ik nooit behandelingen aanraden die niet efficiënt of veilig voor u zijn. En ook al volg ik de evolutie van de plastische chirurgie op de voet, ik pas uitsluitend technieken toe die hun succes en betrouwbaarheid al ruimschoots bewezen hebben.Liposuctie / Liposculptuur

Wat is liposuctie? Wat is het verschil met Liposculptuur? Voor wie is liposuctie? Waar kan u liposuctie laten uitvoeren? Wat is het resultaat van liposuctie? Wat zijn de voor- en nadelen van liposuctie? Hoe gebeurt een liposuctie?

Buikwandcorrectie

Wat is buikwandcorrectie? Wat is Abdominoplastie? Wat is buikplastie? Hoe gebeurt een buikwandcorrectie? Voor wie is een buikwandcorrectie? Kan ik een buikwandcorrectie combineren met andere correcties? Hoe gebeurt de operatie en wat is de nazorg? Wat zijn de voor- en nadelen van een buikwandcorrectie?

Armlift

Wat is een armlift? Voor wie is een armlift? Welke soort operaties zijn mogelijk bij een armlift? Wordt een armlift terugbetaald door het ziekenfonds? Wat zijn de voor en nadelen van een armlift?

Dijlift

Wat is een dijlift? Voor wie is een dijlift? Welke soort operaties zijn mogelijk bij een dijlift? Kan je een dijlift combineren met andere correcties? Hoe verloopt een dijlift en welke nazorg is er? Wat zijn de nadelen van een dijlift? Wordt een dijlift terugbetaald door het ziekenfonds?

Bodylift

Wat is een bodylift? Voor wie is een bodylift bedoeld? Hoe verloopt de operatie van een bodylift? Kan ik een bodylift combineren met een buikwandcorrectie? Welke mogelijkheden zijn er (vollere billen, lifting schaamheuvel, ..)? Wat zijn de voor- en nadelen van een bodylift?

Overmatig zweten

Wat is hyperhydrosis? Wat kan je doen bij hevige transpiratieproblemen? Wat zijn de behandelingen?

Littekens

Wat zijn littekens? Hoe evolueren littekens? Wat kan ik doen om littekens te behandelen? Hoe moet ik deze verzorgen?Dr. Colpaert, erkend plastisch chirurg

Dr. Colpaert, erkend plastisch chirurg

Welke behandeling u ook overweegt, bij mij bent u in handen van een erkend plastisch chirurg.  Ik ben verbonden aan bekende ziekenhuizen, en wordt omringd door een ervaren team van artsen-specialisten en verpleegkundigen. Enkel technieken en implantaten worden gebruikt die hun efficiëntie en veiligheid bewezen hebben.

 


Recent nieuws

 

14 02 2023

Terugkomdag patiënten en geïnteresseerden obesitaskliniek AZ Monica ziekenhuis

Op zaterdag 22 april 2023 organiseert de Obesitaskliniek van AZ Monica een terugkomdag voor patiënten die een vermageringsoperatie lieten uitvoeren, en hun geïnteresseerde vrienden en kennissen.

 

07 11 2019

Dr. Colpaert organiseert wetenschappelijk congres over body contouring.

Het Herfstcongres van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Plastische, Reconstructieve en Esthetische Chirurgie wordt op 16 november 2019 georganiseerd door Dr. Steven Colpaert.  Het onderwerp van de meeting is ‘Body Contouring’.

 

22 08 2019

De Braziliaanse borstkas

Iedereen kent stilaan de Braziliaanse billift (Brazilian Butt lift).  Hierbij wordt vet ingespoten in de billen. Er bestaat ook een gelijkaardige procedure voor mannen, waarbij vet van buik of taille wordt ingespoten achter de borstspieren.