Wenkbrauwlift: het resultaat

Een voorhoofdslift zorgt voor :

  • wenkbrauwen met een jeugdiger uitzicht
  • minder frons- en voorhoofdsrimpels

Dit alles met behoud van een natuurlijk uitzicht.

Webkbrauwlift: de littekens

Heden wordt een voorhoofdslift endoscopisch uitgevoerd. Dit betekent dat gebruik wordt gemaakt van een camera en fijne instrumenten om de wenkbrauwen aan de binnenzijde los te maken en terug op hun normale positie te brengen. Tevens kunnen zo nodig de fronsspieren worden verzwakt. De toegang voor de instrumenten vereist slechts enkele kleine sneetjes, die verborgen zijn in het haar.Wanneer moet ik mijn arts contacteren?

Je behandeling duurt tot er een volledig herstel is. Dr Colpaert loodst je graag met volle vertrouwen doorheen een comfortabele genezing. Je bent dus altijd welkom.

Wanneer moet je je arts zeker contacteren?

  • indien je je zorgen maakt over de wonde
  • indien je je onwel voelt of koorts heeft

Recent nieuws

 

05 11 2019

Drie redenen voor een lipvergroting

Lipvergroting met fillers stijgt elk jaar in populariteit. Dit ondanks het feit dat we dagelijks in het straatbeeld voorbeelden zien van overvulde lippen, waarvan de vorm verdwenen is. Wat zijn dan wel goede redenen om een lipvergroting te overwegen?

 

24 05 2017

Nieuwe snelle manier van oorcorrectie: de 'ear fold'

De firma Allergan heeft een gouden clipje op de markt gebracht waarmee onder plaatselijke verdoving in enkele minuten een afstaand oor kan gecorrigeerd worden. De techniek is vooral geschikt voor volwassenen bij wie de afstaande...

 

24 08 2016

Onderste ooglidcorrectie zonder littekens

Wist u dat wallen onder de ogen niet steeds operatief moeten behandeld worden ? Indien er zich een groeve aftekent onder de ogen, volstaat het soms ...