Wenkbrauwlift: het resultaat

Een voorhoofdslift zorgt voor :

  • wenkbrauwen met een jeugdiger uitzicht
  • minder frons- en voorhoofdsrimpels

Dit alles met behoud van een natuurlijk uitzicht.

Webkbrauwlift: de littekens

Heden wordt een voorhoofdslift endoscopisch uitgevoerd. Dit betekent dat gebruik wordt gemaakt van een camera en fijne instrumenten om de wenkbrauwen aan de binnenzijde los te maken en terug op hun normale positie te brengen. Tevens kunnen zo nodig de fronsspieren worden verzwakt. De toegang voor de instrumenten vereist slechts enkele kleine sneetjes, die verborgen zijn in het haar.Wanneer moet ik mijn arts contacteren?

Je behandeling duurt tot er een volledig herstel is. Dr Colpaert loodst je graag met volle vertrouwen doorheen een comfortabele genezing. Je bent dus altijd welkom.

Wanneer moet je je arts zeker contacteren?

  • indien je je zorgen maakt over de wonde
  • indien je je onwel voelt of koorts heeft

Recent nieuws

 

22 01 2024

Dienst Plastische Heelkunde verwelkomt dr. Dries Opsomer.

Op 1 januari 2024 start dr. Dries Opsomer als plastisch chirurg in de AZ Monica Ziekenhuizen. Tevens zal hij ook consultaties en kleine ingrepen uitvoeren op de privépraktijk van dr. Colpaert.

 

24 10 2023

Video over borstreconstructie met weefsel van de dij, de bil of de taille.

Dr Colpaert besprak op de Antwerp Braday de alternatieven voor borstreconstructie via de DIEP-flap procedure met het gebruik van weefsel van dij, bil en taille. 

 

10 10 2023

Breast Reconstruction Awareness day op 18 oktober 2023.

Voor wie extra informatie wenst over alle mogelijkheden van borstreconstructie, raden wij de gratis webinar naar aanleiding van BRA day aan.