Borsten

Het is altijd al zo geweest: in onze schoonheidsperceptie nemen borsten een belangrijke plaats in. Sommige vrouwen zijn ontevreden over hun te kleine boezem, anderen vinden hun grote borsten dan weer hinderlijk. Of veel erger nog: bovenop het overwinnen van een levensbedreigende ziekte, wordt het moeten missen van borsten als erg traumatisch ervaren.

Gelukkig biedt de plastische chirurgie oplossingen. Borstvergrotingen waarna u zich veel vrouwelijker voelt. Borstverkleiningen waarna u slanker en beweeglijker bent. Tepel- en tepelhofcorrecties die de aanblik van uw boezem aantrekkelijker maken. Of borstrecontructies die uw lichaam weer een normaal uitzicht geven en u helpen het kankertrauma te verwerken.Borstvergroting

Wat is borstvergroting, voor wie is borstvergroting bedoeld, welke maat hebt u nodig, simulatie van uw borstvergroting, de types implantaten, litteken, operatie en nazorg

Borstverkleining

Wat is een borstverkleining, voor wie is een borstverkleining bedoeld, wat is het resultaat van een borstverkleining, wat zijn de voor en nadelen, verloop van een borstverkleiningoperatie, terugbetaling van het ziekenfonds van een borstverkleining, wat met zwangerschap na of vermageren voor een borstverkleining

Borstlifting

Borstlifting, het verstevigen van uw borsten, voor wie is een borstlifting, wat is het resultaat van een borstlifting, wat zijn de voor en nadelen van een borstlifting, hoe verloopt een operatie en welke nazorg is er nodig.

Borstreconstructie

Wat is een borstreconstructie, voor wie is een borstreconstructie bedoeld, welke types borstreconstructie zijn er, wanneer moet dat plaats vinden, vragen over symmetrische borsten, tepel en tepelhof bij een borstreconstructie en de borstkliniek.

Tepelcorrectie

Tepelcorrectie, wat als uw tepels te groot zijn, wat met ingetrokken tepels, te sterk samentrekkende tepels en een nieuwe tepel na een borstreconstructie.

Borstvorming bij mannen

Wat is gynecomastie, hoe ontstaat borstvorming bij mannen, de operatie van een gynecomastie, wat zijn de voor- en nadelen van een gynecomastie, hoe verloopt de operatie van een gynecomastie en de nazorg.

2nd opinion

Wat is een revisie, welke operaties vallen onder een revisie of second opinion, voor wie is een revisie bedoeld en wat is het resultaat. Een revisie na een borstvergroting, een revisie na een borstverkleining, een revisie na een borstreconstructieDr. Colpaert, erkend plastisch chirurg

Dr. Colpaert, erkend plastisch chirurg

Welke behandeling u ook overweegt, bij mij bent u in handen van een erkend plastisch chirurg.  Ik ben verbonden aan bekende ziekenhuizen, en wordt omringd door een ervaren team van artsen-specialisten en verpleegkundigen. Enkel technieken en implantaten worden gebruikt die hun efficiëntie en veiligheid bewezen hebben.

 


Recent nieuws

 

22 08 2019

De Braziliaanse borstkas

Iedereen kent stilaan de Braziliaanse billift (Brazilian Butt lift).  Hierbij wordt vet ingespoten in de billen. Er bestaat ook een gelijkaardige procedure voor mannen, waarbij vet van buik of taille wordt ingespoten achter de borstspieren. 

 

05 06 2017

AZ-Monica behaalt JCI-label

Op 29/04/2017 behaalde de AZ Monica Ziekenhuizen het kwaliteitslabel van de Joint Commission International (JCI). Dit is een organisatie voor kwaliteitscontrole van ziekenhuizen.Gedurende twee jaar heeft het ziekenhuis kwaliteitsverbeterende ...

 

09 11 2016

DIEP-flappen beter terugbetaald. AZ Monica neemt deel aan de nieuw conventie.

In juli 2016 was er witte rook dat borstreconstructies met DIEP-flappen beter zouden terugbetaald worden. Er waren evenwel nog veel onduidelijkheden, waardoor geen enkel ziekenhuis de nieuwe werkwijze wou toepassen.