Borsten

Het is altijd al zo geweest: in onze schoonheidsperceptie nemen borsten een belangrijke plaats in. Sommige vrouwen zijn ontevreden over hun te kleine boezem, anderen vinden hun grote borsten dan weer hinderlijk. Of veel erger nog: bovenop het overwinnen van een levensbedreigende ziekte, wordt het moeten missen van borsten als erg traumatisch ervaren.

Gelukkig biedt de plastische chirurgie oplossingen. Borstvergrotingen waarna u zich veel vrouwelijker voelt. Borstverkleiningen waarna u slanker en beweeglijker bent. Tepel- en tepelhofcorrecties die de aanblik van uw boezem aantrekkelijker maken. Of borstrecontructies die uw lichaam weer een normaal uitzicht geven en u helpen het kankertrauma te verwerken.Borstvergroting

Wat is borstvergroting, voor wie is borstvergroting bedoeld, welke maat hebt u nodig, simulatie van uw borstvergroting, de types implantaten, litteken, operatie en nazorg

Borstverkleining

Wat is een borstverkleining, voor wie is een borstverkleining bedoeld, wat is het resultaat van een borstverkleining, wat zijn de voor en nadelen, verloop van een borstverkleiningoperatie, terugbetaling van het ziekenfonds van een borstverkleining, wat met zwangerschap na of vermageren voor een borstverkleining

Borstlifting

Borstlifting, het verstevigen van uw borsten, voor wie is een borstlifting, wat is het resultaat van een borstlifting, wat zijn de voor en nadelen van een borstlifting, hoe verloopt een operatie en welke nazorg is er nodig.

Borstreconstructie

Wat is een borstreconstructie, voor wie is een borstreconstructie bedoeld, welke types borstreconstructie zijn er, wanneer moet dat plaats vinden, vragen over symmetrische borsten, tepel en tepelhof bij een borstreconstructie en de borstkliniek.

Tepelcorrectie

Tepelcorrectie, wat als uw tepels te groot zijn, wat met ingetrokken tepels, te sterk samentrekkende tepels en een nieuwe tepel na een borstreconstructie.

Borstvorming bij mannen

Wat is gynecomastie, hoe ontstaat borstvorming bij mannen, de operatie van een gynecomastie, wat zijn de voor- en nadelen van een gynecomastie, hoe verloopt de operatie van een gynecomastie en de nazorg.

2nd opinion

Wat is een revisie, welke operaties vallen onder een revisie of second opinion, voor wie is een revisie bedoeld en wat is het resultaat. Een revisie na een borstvergroting, een revisie na een borstverkleining, een revisie na een borstreconstructieDr. Colpaert, erkend plastisch chirurg

Dr. Colpaert, erkend plastisch chirurg

Welke behandeling u ook overweegt, bij mij bent u in handen van een erkend plastisch chirurg.  Ik ben verbonden aan bekende ziekenhuizen, en wordt omringd door een ervaren team van artsen-specialisten en verpleegkundigen. Enkel technieken en implantaten worden gebruikt die hun efficiëntie en veiligheid bewezen hebben.

 


Recent nieuws

 

10 02 2020

NABORAM infoavond over borstreconstructie

NABORAM is een zelfhulpgroep voor patiënten met borstkanker. Het is reeds de vierde keer dat dr. Colpaert een voordracht zal geven over alle mogelijkheden van borstreconstructie, de voor- en nadelen, nieuwe technieken, kostprijs, herstel,… Met ruimte om zelf vragen te stellen.

 

09 11 2016

DIEP-flappen beter terugbetaald. AZ Monica neemt deel aan de nieuw conventie.

In juli 2016 was er witte rook dat borstreconstructies met DIEP-flappen beter zouden terugbetaald worden. Er waren evenwel nog veel onduidelijkheden, waardoor geen enkel ziekenhuis de nieuwe werkwijze wou toepassen. 

 

08 03 2016

Informatiedag rond erfelijke borstkanker

Op 23 april vindt reeds voor de derde maal het BRCA congres plaats. Ditmaal is de locatie in Limburg (campus Diepenbeek gebouw D). Dr. Colpaert is opnieuw uitgenodigd om ...