Wenkbrauwlift: de operatie en nazorg

Voor deze operatie dient u onder algemene anesthesie te zijn. De ingreep kan worden uitgevoerd in Daghospitalisatie.
U gaat naar huis zonder verband. Na 24 uur mag u de haren wassen. Gedurende twee weken kan er zwelling en blauwverkleuring aanwezig zijn ter hoogte van het voorhoofd en de onderste oogleden. Om dit te verminderen raden wij aan zware inspanningen te vermijden en niet plat te liggen of voorover te buigen. Vaak zal er tape aanwezig zijn op het voorhoofd om zwelling nog verder te verminderen. De wondjes in het haar worden gesloten met huidnietjes. De wondjes dient u zuiver te houden en te ontsmetten indien ze bevuild raken. Bij uw vertrek uit het ziekenhuis krijgt u een voorschrift voor pijnstillers mee, oogdruppels en een afspraak op de raadpleging voor nazicht van de wonden en verwijderen van de nietjes.Wanneer moet ik mijn arts contacteren?

Je behandeling duurt tot er een volledig herstel is. Dr Colpaert loodst je graag met volle vertrouwen doorheen een comfortabele genezing. Je bent dus altijd welkom.

Wanneer moet je je arts zeker contacteren?

  • indien je je zorgen maakt over de wonde
  • indien je je onwel voelt of koorts heeft

Recent nieuws

 

07 11 2019

Dr. Colpaert organiseert wetenschappelijk congres over body contouring.

Het Herfstcongres van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Plastische, Reconstructieve en Esthetische Chirurgie wordt op 16 november 2019 georganiseerd door Dr. Steven Colpaert.  Het onderwerp van de meeting is ‘Body Contouring’.

 

05 11 2019

Drie redenen voor een lipvergroting

Lipvergroting met fillers stijgt elk jaar in populariteit. Dit ondanks het feit dat we dagelijks in het straatbeeld voorbeelden zien van overvulde lippen, waarvan de vorm verdwenen is. Wat zijn dan wel goede redenen om een lipvergroting te overwegen?

 

05 06 2017

AZ-Monica behaalt JCI-label

Op 29/04/2017 behaalde de AZ Monica Ziekenhuizen het kwaliteitslabel van de Joint Commission International (JCI). Dit is een organisatie voor kwaliteitscontrole van ziekenhuizen.Gedurende twee jaar heeft het ziekenhuis kwaliteitsverbeterende ...