Wenkbrauwlift: de operatie en nazorg

Voor deze operatie dient u onder algemene anesthesie te zijn. De ingreep kan worden uitgevoerd in Daghospitalisatie.
U gaat naar huis zonder verband. Na 24 uur mag u de haren wassen. Gedurende twee weken kan er zwelling en blauwverkleuring aanwezig zijn ter hoogte van het voorhoofd en de onderste oogleden. Om dit te verminderen raden wij aan zware inspanningen te vermijden en niet plat te liggen of voorover te buigen. Vaak zal er tape aanwezig zijn op het voorhoofd om zwelling nog verder te verminderen. De wondjes in het haar worden gesloten met huidnietjes. De wondjes dient u zuiver te houden en te ontsmetten indien ze bevuild raken. Bij uw vertrek uit het ziekenhuis krijgt u een voorschrift voor pijnstillers mee, oogdruppels en een afspraak op de raadpleging voor nazicht van de wonden en verwijderen van de nietjes.Wanneer moet ik mijn arts contacteren?

Je behandeling duurt tot er een volledig herstel is. Dr Colpaert loodst je graag met volle vertrouwen doorheen een comfortabele genezing. Je bent dus altijd welkom.

Wanneer moet je je arts zeker contacteren?

  • indien je je zorgen maakt over de wonde
  • indien je je onwel voelt of koorts heeft

Recent nieuws

 

14 02 2023

Terugkomdag patiënten en geïnteresseerden obesitaskliniek AZ Monica ziekenhuis

Op zaterdag 22 april 2023 organiseert de Obesitaskliniek van AZ Monica een terugkomdag voor patiënten die een vermageringsoperatie lieten uitvoeren, en hun geïnteresseerde vrienden en kennissen.

 

01 06 2021

Informatiefilmpje borstreconstructie

Introductievideo over borstreconstructie naar aanleiding van een webinar georganiseerd door de zelfhulpgroep Naboram.

 

31 03 2021

Al onze medewerkers zijn gevaccineerd tegen Covid-19

Goed nieuws !  Iedereen op de privépraktijk is gevaccineerd. Niet enkel Dr. Colpaert maar ook verpleegkundigen en secretariaatsmedewerksters hebben hun tweede prik gehad.