Wenkbrauwlift: de alternatieven

Wanneer de wenkbrauwen slechts licht zijn afgezakt, kan met Botoxeen bevredigend resultaat worden bekomen.

Ook een draadlift kan een goede oplossing zijn bij een lichte afzakking.  Ook deze behandeling gebeurt op de consultatie.  Er wordt aan elke kant van het voorhoofd een draadje met zeer fijne haakjes onder de huid aangebracht.  Zo worden de wenkbrauwen lichtjes opgetrokken .   De draadjes lossen op en het resultaat blijft iets langer dan een jaar zichtbaar. 

Vroeger werd voor een voorhoofdslift gebruik gemaakt van een grote incisie, die van oor tot oor liep. Deze procedure wordt nog zelden gebruikt.Wanneer moet ik mijn arts contacteren?

Je behandeling duurt tot er een volledig herstel is. Dr Colpaert loodst je graag met volle vertrouwen doorheen een comfortabele genezing. Je bent dus altijd welkom.

Wanneer moet je je arts zeker contacteren?

  • indien je je zorgen maakt over de wonde
  • indien je je onwel voelt of koorts heeft

Recent nieuws

 

07 11 2019

Dr. Colpaert organiseert wetenschappelijk congres over body contouring.

Het Herfstcongres van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Plastische, Reconstructieve en Esthetische Chirurgie wordt op 16 november 2019 georganiseerd door Dr. Steven Colpaert.  Het onderwerp van de meeting is ‘Body Contouring’.

 

05 11 2019

Drie redenen voor een lipvergroting

Lipvergroting met fillers stijgt elk jaar in populariteit. Dit ondanks het feit dat we dagelijks in het straatbeeld voorbeelden zien van overvulde lippen, waarvan de vorm verdwenen is. Wat zijn dan wel goede redenen om een lipvergroting te overwegen?

 

05 06 2017

AZ-Monica behaalt JCI-label

Op 29/04/2017 behaalde de AZ Monica Ziekenhuizen het kwaliteitslabel van de Joint Commission International (JCI). Dit is een organisatie voor kwaliteitscontrole van ziekenhuizen.Gedurende twee jaar heeft het ziekenhuis kwaliteitsverbeterende ...