Wenkbrauwlift: de alternatieven

Wanneer de wenkbrauwen slechts licht zijn afgezakt, kan met Botoxeen bevredigend resultaat worden bekomen.

Ook een draadlift kan een goede oplossing zijn bij een lichte afzakking.  Ook deze behandeling gebeurt op de consultatie.  Er wordt aan elke kant van het voorhoofd een draadje met zeer fijne haakjes onder de huid aangebracht.  Zo worden de wenkbrauwen lichtjes opgetrokken .   De draadjes lossen op en het resultaat blijft iets langer dan een jaar zichtbaar. 

Vroeger werd voor een voorhoofdslift gebruik gemaakt van een grote incisie, die van oor tot oor liep. Deze procedure wordt nog zelden gebruikt.Wanneer moet ik mijn arts contacteren?

Je behandeling duurt tot er een volledig herstel is. Dr Colpaert loodst je graag met volle vertrouwen doorheen een comfortabele genezing. Je bent dus altijd welkom.

Wanneer moet je je arts zeker contacteren?

  • indien je je zorgen maakt over de wonde
  • indien je je onwel voelt of koorts heeft

Recent nieuws

 

03 06 2024

13/06 - Informatie-avond Borstreconstructie

NABORAM is reeds lang dé vereniging voor patiënten met borstkanker in Antwerpen. Het is een hele eer dat dr. Colpaert voor de 5e keer de jaarlijkse voordracht over borstreconstructie mag geven.

 

22 01 2024

Dienst Plastische Heelkunde verwelkomt dr. Dries Opsomer.

Op 1 januari 2024 start dr. Dries Opsomer als plastisch chirurg in de AZ Monica Ziekenhuizen. Tevens zal hij ook consultaties en kleine ingrepen uitvoeren op de privépraktijk van dr. Colpaert.

 

24 10 2023

Video over borstreconstructie met weefsel van de dij, de bil of de taille.

Dr Colpaert besprak op de Antwerp Braday de alternatieven voor borstreconstructie via de DIEP-flap procedure met het gebruik van weefsel van dij, bil en taille.