Wenkbrauwlift: de alternatieven

Wanneer de wenkbrauwen slechts licht zijn afgezakt, kan met Botoxeen bevredigend resultaat worden bekomen.

Ook een draadlift kan een goede oplossing zijn bij een lichte afzakking.  Ook deze behandeling gebeurt op de consultatie.  Er wordt aan elke kant van het voorhoofd een draadje met zeer fijne haakjes onder de huid aangebracht.  Zo worden de wenkbrauwen lichtjes opgetrokken .   De draadjes lossen op en het resultaat blijft iets langer dan een jaar zichtbaar. 

Vroeger werd voor een voorhoofdslift gebruik gemaakt van een grote incisie, die van oor tot oor liep. Deze procedure wordt nog zelden gebruikt.Wanneer moet ik mijn arts contacteren?

Je behandeling duurt tot er een volledig herstel is. Dr Colpaert loodst je graag met volle vertrouwen doorheen een comfortabele genezing. Je bent dus altijd welkom.

Wanneer moet je je arts zeker contacteren?

  • indien je je zorgen maakt over de wonde
  • indien je je onwel voelt of koorts heeft

Recent nieuws

 

14 02 2023

Terugkomdag patiënten en geïnteresseerden obesitaskliniek AZ Monica ziekenhuis

Op zaterdag 22 april 2023 organiseert de Obesitaskliniek van AZ Monica een terugkomdag voor patiënten die een vermageringsoperatie lieten uitvoeren, en hun geïnteresseerde vrienden en kennissen.

 

01 06 2021

Informatiefilmpje borstreconstructie

Introductievideo over borstreconstructie naar aanleiding van een webinar georganiseerd door de zelfhulpgroep Naboram.

 

31 03 2021

Al onze medewerkers zijn gevaccineerd tegen Covid-19

Goed nieuws !  Iedereen op de privépraktijk is gevaccineerd. Niet enkel Dr. Colpaert maar ook verpleegkundigen en secretariaatsmedewerksters hebben hun tweede prik gehad.