Gelaat

U verzorgt uw huid goed maar dat neemt niet weg dat de tijd uw gelaat tekent. Daar hoeft u zich niet zomaar bij neer te leggen. De huidige plastische technieken zijn vergevorderd en gebaseerd op een gedegen wetenschappelijke kennis. Een persoonlijke, systematische gelaatsanalyse is mijn vertrekpunt voor het bepalen van de meest geschikte behandeling.

Er zijn heel wat mogelijkheden om u weer een jeugdige uitstraling te bezorgen, maar ik raad enkel behandelingen aan waarvan het effect en de veiligheid goed gekend zijn. En weet: goede plastische chirurgie pakt enkel de reële  problemen aan en maakt zo een significant verschil, zonder dat uw gelaatsuitdrukking verandert.

Botox en rimpelvullers helpen u langdurig van rimpels af. Lipofilling geeft meer volume aan uw gelaat en peelings zorgen voor een stralende teint. Ernstigere verouderingstekenen kan ik wegwissen met een face lift, SMAS-lift, MACS-lift, halslift of voorhoofdlift en ‘foutjes’ die u misschien al lang dwarszitten, kunnen blijvend opgelost worden met een ooglid correctie, neus correctie of oor correctie.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Botox

Wat is botox? Voor wat kan je botox gebruiken? Voor wie is botox geschikt? Is dat ook voor mannen? Welke fillers zijn er? Wat is de procedure van botox? Welke nazorg is er nodig?

Rimpelvullers

Wat is een rimpelvuller? Waarom gebruik je rimpelvullers? Waaruit bestaat rimpelvullers? Welke soorten rimpelvullers zijn er? Voor wie zijn rimpelvullers bedoeld? Waar kan je rimpelvullers gebruiken? Welke herstelperiode is nodig bij rimpelvullers? Welk resultaat mag ik verwachten van rimpelvullers? Hoe verloopt de procedure? Wat is de kostprijs van rimpel vullen?

Lipofilling

Wat is lipofilling? Hoe werkt vet opspuiten? Voor wie is lipstructuur bedoeld? Wat zijn de voor en nadelen van lipofilling? Waar kan je lipofilling laten doen? Hoe gaat lipofilling in zijn werk en wat is de nabehandeling?

Facelift

Wat is een facelift? Voor wie is een facelift bedoeld? Wat is het resultaat van een facelift? Heb je littekens van eenf acelift? Wat is eht verschil tussen een mini facelift en een volledige facelift? Kan je een facelift combineren met andere correcties? Wat zijn de voor en nadelen van een facelift?  Hoe gaat een facelift in zijn werk en wat is de nazorg?

Ooglidcorrectie

Wat is een ooglidcorrectie? Voor wie is een ooglidcorrectie bedoeld? Hoe gaat een ooglidcorrectie in zijn werk en wat is de nazorg? Wat zijn de nadelen van een ooglidcorrectie? Wordt een ooglidcorrectie terugbetaald door de ziekenkas?

Neuscorrectie

Wat is een neuscorrectie of rhinoplastie? Voor wie is een rhinoplastie bedoeld? Wat is het resultaat van een neuscorrectie? Kan je een simulatie krijgen van je neuscorrectie? Is er steeds een operatie nodig bij een neuscorrectie? Wat is de operatie van een neuscorrectie en de nazorg? Wat zijn de voor en nadelen van een neuscorrectie?

Oorcorrectie

Wat is een oorcorrectie of otoplastie? Voor wie is een oorcorrectie bedoeld? Wat houdt een otoplastie in? Wat zijn afstaande oren? Hoe gaat een oorcorrectie in zijn werk? Wordt een oorcorrectie terugbetaald door het ziekenfonds?

Wenkbrauwlift

Wat is een wenkbrauwlift? Voor wie is een wenkbrauwlift bedoeld? Welk resultaat mag ik verwachten van een wenkbrauwlift? Wat zijn de voor en nadelen van een wenkbrauwlift? Zijn er alternatieven voor een wenkbrauwlift? Hoe verloopt een wenkbrauwlift?Dr. Colpaert, erkend plastisch chirurg

Dr. Colpaert, erkend plastisch chirurg

Welke behandeling u ook overweegt, bij mij bent u in handen van een erkend plastisch chirurg.  Ik ben verbonden aan bekende ziekenhuizen, en wordt omringd door een ervaren team van artsen-specialisten en verpleegkundigen. Enkel technieken en implantaten worden gebruikt die hun efficiëntie en veiligheid bewezen hebben.

 


Recent nieuws

 

07 11 2019

Dr. Colpaert organiseert wetenschappelijk congres over body contouring.

Het Herfstcongres van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Plastische, Reconstructieve en Esthetische Chirurgie wordt op 16 november 2019 georganiseerd door Dr. Steven Colpaert.  Het onderwerp van de meeting is ‘Body Contouring’.

 

05 11 2019

Drie redenen voor een lipvergroting

Lipvergroting met fillers stijgt elk jaar in populariteit. Dit ondanks het feit dat we dagelijks in het straatbeeld voorbeelden zien van overvulde lippen, waarvan de vorm verdwenen is. Wat zijn dan wel goede redenen om een lipvergroting te overwegen?

 

05 06 2017

AZ-Monica behaalt JCI-label

Op 29/04/2017 behaalde de AZ Monica Ziekenhuizen het kwaliteitslabel van de Joint Commission International (JCI). Dit is een organisatie voor kwaliteitscontrole van ziekenhuizen.Gedurende twee jaar heeft het ziekenhuis kwaliteitsverbeterende ...