Neuscorrectie - voor wie?

Neuscorrectie: voor wie is het?

Patiënten die ontevreden zijn over het uitzicht van hun neus kunnen een neuscorrectie laten uitvoeren. In dat geval gaat het om een esthetische neuscorrectie. Hierover gaat het voornamelijk op deze pagina.

Problemen van de neusdoorgankelijkheid of veranderingen van de neus na een ongeval kunnen ook een neus correctie noodzakelijk maken. Dan spreekt men van een functionele neuscorrectie.

Neuscorrectie: is een operatie steeds noodzakelijk?

Zeer kleine correcties, voornamelijk van onregelmatigheden of volumetekort, kunnen worden opgelost met fillers

Soms ligt een terugwijkende kin aan de grondslag van een neus die te groot lijkt. In dat geval zal geen neuscorrectie, doch eerder een kincorrectie worden aanbevolen. Dit kan soms ook zonder operatie.Wanneer moet ik mijn arts contacteren?

Je behandeling duurt tot er een volledig herstel is. Dr Colpaert loodst je graag met volle vertrouwen doorheen een comfortabele genezing. Je bent dus altijd welkom.

Wanneer moet je je arts zeker contacteren?

  • indien je je zorgen maakt over de wonde
  • indien je je onwel voelt of koorts heeft

Recent nieuws

 

07 11 2019

Dr. Colpaert organiseert wetenschappelijk congres over body contouring.

Het Herfstcongres van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Plastische, Reconstructieve en Esthetische Chirurgie wordt op 16 november 2019 georganiseerd door Dr. Steven Colpaert.  Het onderwerp van de meeting is ‘Body Contouring’.

 

05 11 2019

Drie redenen voor een lipvergroting

Lipvergroting met fillers stijgt elk jaar in populariteit. Dit ondanks het feit dat we dagelijks in het straatbeeld voorbeelden zien van overvulde lippen, waarvan de vorm verdwenen is. Wat zijn dan wel goede redenen om een lipvergroting te overwegen?

 

05 06 2017

AZ-Monica behaalt JCI-label

Op 29/04/2017 behaalde de AZ Monica Ziekenhuizen het kwaliteitslabel van de Joint Commission International (JCI). Dit is een organisatie voor kwaliteitscontrole van ziekenhuizen.Gedurende twee jaar heeft het ziekenhuis kwaliteitsverbeterende ...