Wenbrauwlift: combineren met andere ingrepen

Bij de gelaatsanalyse voor de ingreep overloop ik steeds alle gelaatsstructuren. Zo vermijdt men dat operaties worden uitgevoerd die nauwelijks resultaat hebben. Tevens vermijdt men dat belangrijke verouderingskenmerken over het hoofd worden gezien. In dit opzicht is het niet zeldzaam dat gelijktijdig met een endoscopische wenkbrauwlift één of meer van de volgende ingrepen worden uitgevoerd:

  • Bovenste ooglidcorrectie : een huidoverschot ter hoogte van de bovenste oogleden, kan soms worden veroorzaakt door afhangende wenkbrauwen in plaats van overtollige ooglidhuid
  • Facelift : dezelfde insneden in het haar voor een facelift kunnen worden gebruikt voor een endoscopische wenkbrauwlift


Wanneer moet ik mijn arts contacteren?

Je behandeling duurt tot er een volledig herstel is. Dr Colpaert loodst je graag met volle vertrouwen doorheen een comfortabele genezing. Je bent dus altijd welkom.

Wanneer moet je je arts zeker contacteren?

  • indien je je zorgen maakt over de wonde
  • indien je je onwel voelt of koorts heeft

Recent nieuws

 

22 01 2024

Dienst Plastische Heelkunde verwelkomt dr. Dries Opsomer.

Op 1 januari 2024 start dr. Dries Opsomer als plastisch chirurg in de AZ Monica Ziekenhuizen. Tevens zal hij ook consultaties en kleine ingrepen uitvoeren op de privépraktijk van dr. Colpaert.

 

24 10 2023

Video over borstreconstructie met weefsel van de dij, de bil of de taille.

Dr Colpaert besprak op de Antwerp Braday de alternatieven voor borstreconstructie via de DIEP-flap procedure met het gebruik van weefsel van dij, bil en taille. 

 

10 10 2023

Breast Reconstruction Awareness day op 18 oktober 2023.

Voor wie extra informatie wenst over alle mogelijkheden van borstreconstructie, raden wij de gratis webinar naar aanleiding van BRA day aan.